Afvoer Ontstoppen
Den Bosch

Wij ontstoppen uw afvoer!

Wij helpen u graag!

Afvoer Ontstoppen Den Bosch

Afvoer Ontstoppen Den Bosch? Spoelt het water in gootsteen in de keuken niet door of wil het water niet weglopen uit uw bad? In veel gevallen heeft u dan te maken met een vervelende verstopping.

Verstoppingen zijn vaak erg hardnekkig. Dit zorgt ervoor dat deze lastig te verhelpen. Het vinden van een effectieve oplossing is vaak niet eenvoudig. Daarom kiezen veel mensen ervoor de verstopping te verhelpen door een professionele ontstoppingsdienst.

Onze vakmannen beschikken hebben jarenlange ervaring met het verhelpen van alle soorten verstoppingen in uw afvoeren. Wij zijn uitgerust met de nieuwste machines en het allerbeste gereedschap. Hiermee kunnen wij vrijwel alle verstoppingen verhelpen binnen 30 minuten!

Heeft u te maken met een afvoerverstopping? En wilt u deze laten ontstoppen door een professional van Ontstoppingsbedrijf Den Bosch? Bel dan gerust om uw klus te bespreken en een afspraak te maken naar 073 203 35 53. Afvoer Ontstoppen Den Bosch staat tot uw dienst!

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Denbosch Afvoer Ontstoppen

Services

Ontstoppingsbedrijf Den Bosch

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

073 203 35 53

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Den Bosch. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Den Bosch.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Ontstoppingsdienst

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Dag en nacht bereikbaar

Ontstoppingsbedrijf Den Bosch

Heeft u een afvoer die niet meer doorloopt? Ontstoppingsbedrijf Den Bosch kan u helpen met elke verstopping. Het maakt niet uit hoe ernstig de blokkade is, wij kunnen het voor u oplossen. Wij staan voor u klaar om uw verstopping te verhelpen!
Naast dat wij uw verstopping kunnen verhelpen zijn wij ook te bereiken voor een rioolinspectie of rioolreiniging. Met een inspectie en reiniging kunt u in kaart krijgen in welke staat uw riool verkeerd.

Het is ook mogelijk dat u zelf uw verstopping verhelpt. Dit kan op verschillende manieren. Voor velen is het hierdoor echter niet duidelijk wat nou wél en wat nou niet werkt bij het ontstoppen van riool- en afvoer verstoppingen.

U kunt op deze pagina diverse manieren vinden waarop u mogelijk zelf de verstopping in uw afvoer kunt verhelpen. Krijgt u het niet voor elkaar zelf uw afvoer te ontstoppen? Los het probleem dan op door een professionele riool- en afvoerspecialist in te schakelen

Wij kunnen u helpen met allerlei soorten afvoerverstoppingen! Neem snel contact met ons op via 073 203 35 53 om een afspraak in te plannen! Ontstoppingsbedrijf Den Bosch staat voor u klaar!

Ontstoppingsdienst Denbosch
Gootsteen Verstopt Denbosch

Jaren Ervaring

Afvoer Ontstoppen Denbosch
Denbosch Loodgietersbedrijf

Een beginnende verstopping

Hoe ontstaan afvoerverstoppingen?

Verstoppingen kunnen op allerlei verschillende manieren ontstaan. In veel gevallen merken we dat een verstopping begint als een kleine opstopping die vast blijft zitten in de afvoer.
De kleine ophoping wordt als maar groter doordat er steeds meer vet, olie, etensresten, haren, afval, of ander vuil vast blijft plakken. Deze ophoping is op een gegeven moment dusdanig groot dat er helemaal geen water meer door kan.

Op dit moment spreken we van een volledige verstopping. Dit proces kan in sommige gevallen enkele maanden duren. Aan het begin zult u hier nog niks of nauwelijks iets van merken. Het water kan immers nog gewoon weglopen.

Het is ook mogelijk dat uw afvoer abrupt verstopt raakt, bijvoorbeeld omdat er een voorwerp in de afvoer is gevallen. Wanneer er een voorwerp diep in de afvoer vast blijft zitten kan dit zorgen voor een hardnekkige verstopping die lastig te verhelpen is.

Heeft u het idee dat u te maken heeft met een verstopte afvoer? Bel dan gerust op 073 203 35 53 om een afspraak in te plannen met Ontstoppingsdienst Den Bosch.

Probeer het zelf!

Zelf uw afvoer ontstoppen

Wanneer u te maken heeft met een verstopping in uw afvoer, raden wij u altijd aan zo snel mogelijk actie te ondernemen. Onze monteurs hebben gemerkt dat des te langer u wacht, des te hardnekkiger en vervelender de verstopping wordt.
Er zijn mensen die hun verstopping zelf willen verhelpen. Speciaal voor die groep mensen hebben wij op deze pagina een aantal methodes uitgewerkt die u toe kunt passen om een verstopping te verhelpen.

U moet weten dat de meeste verstoppingen erg hardnekkig zijn. Dit maakt het lastig een verstopping te verhelpen. U moet voorzichtig te werk gaan om te voorkomen dat u de verstopping hardnekkiger maakt of schade aanricht aan de afvoer.

Wanneer u zelf uw verstopping wilt verhelpen, begint u met het achterhalen waar de verstopping door is ontstaan. Is er wellicht iets in de afvoer gevallen? Of heeft u vet of olie door een afvoer weggespoeld?

Op het moment dat u de oorzaak van de verstopping heeft gevonden, raden wij u aan op zoek te gaan naar de locatie van de verstopping. Bevindt de verstopping voorin de afvoer of wellicht heel diep in het riool?

Op basis van de oorzaak en de locatie van de verstopping kunt u aan de slag met het bedenken van een passende ontstoppingsmethode. Hieronder vindt u diverse ontstoppingsmethodes die allemaal op hun eigen buurt zeer effectief kunnen zijn.

Ontstoppen Afvoer Denbosch
Verstopping Afvoer Denbosch
Afvoer Ontstopping Denbosch
Afvoer Ontstoppingsbedrijf Denbosch

Zwanenhals

De sifon leegmaken

Veel afvoeren zijn voorzien van een sifon. Een sifon is de zwanenhals vormige buis die u vindt onder uw gootsteen. Door de vorm van de sifon fungeert dit gedeelte van de afvoer als stankafsluiter.
We zien regelmatig dat ophopingen ontstaan in een zogeheten sifon. Veel van deze verstoppingen ontstaan doordat vet, olie, etensresten of haren vast komen te zitten in de sifon.

Op het moment dat u opmerkt dat u te maken heeft met een vervelende ophoping in uw afvoer, kunt u deze in veel gevallen eenvoudig verhelpen. Dit doet u op de volgende manier.

Bij de meeste afvoer is een sifon eenvoudig los te draaien. Wanneer u de sifon losgedraaid heeft, kunt u het vet en vuil relatief eenvoudig verwijderen. Dit kunt u doen door deze door te spoelen onder een warme kraan. Ontvet de binnenzijde eventueel met wat schoonmaakmiddel.

Wanneer de sifon weer schoon is, plaatst u deze terug op de zijn oude plaats. Spoel de afvoer nu enige tijd goed door met warm water. U zorgt er hiermee voor dat ook de laatste restanten vuil loskomen van de afvoerwand.

Ontstoppingsveer

Afvoer ontstoppen met een ontstoppingsveer

Heeft u te maken met een verstopte verstopping? Dan kunt u deze wellicht ontstoppen met behulp van een ontstoppingsveer. Deze methode is zeker goed toepasbaar bij verstopping die ontstaan zijn door iets wat flexibel is.
Echter moet u weten dat deze methode niet geheel zonder risico’s is. Wanneer u de veer niet op de juiste manier gebruikt kunt u blijvende schade aanrichten of de verstopping nog hardnekkiger maken.

Wij raden u altijd aan eerste andere methodes uit te proberen. Heeft u alle bovenstaande manieren al geprobeerd en hebben deze nog niet het gewenste resultaat? En wilt u toch aan de slag met een ontstoppingsveer? Volg de onderstaande stappen dan zorgvuldig.

Stop het uiteinde van de veer in de afvoer. Zorg ervoor dat u niet te veel kracht zet bij dit proces. Op het moment dat de verstopping heeft bereikt, moet u nu voorzichtig duwen, trekken en draaien met de veer.

Zorg wel dat u beheerst te werk gaat om onnodige schade te voorkomen. Op het moment dat dit gelukt is, is het verschil direct te merken. U kunt dit controleren door een emmer water in de afvoer te gieten.

Spoelt het water direct weer goed weg? Dan weet u dat de verstopping succesvol is verholpen. Wij raden u aan om de afvoer nog goed door te spoelen met warm water en soda. De ontvettende werking van de soda zorgt ervoor dat ook het laatste vastzittende afval loskomt van de afvoerwanden.

Indien dit niet het geval is, raden wij u aan om een professioneel ontstoppingsbedrijf in te schakelen. Dan weet u zeker dat het goed en snel opgelost wordt. Ontstoppingsbedrijf Den Bosch helpt u graag.

Denbosch Ontstoppen Afvoer
Riool Ontstoppen Denbosch Veermachine
Wc Verstopping Denbosch
Ontstoppingsbedrijf Denbosch

De ouderwetse plopper

Verstopte afvoer ontstoppen met plopper

Spoelt de afvoer van uw gootsteen, wasbak, douche of bad niet meer goed door? Dan is de ouderwetse plopper een goede methode om dit op te lossen. Helaas werkt het niet altijd voor hardnekkige of diep gelegen verstoppingen maar het is zeker het proberen waard.
Maak, alvorens u aan de slag gaat met het ontstoppen van uw afvoer, de plopper flexibel. Dit doet u door de plopper een aantal seconden onder een warme kraan te houden. Hierdoor zal de plopper beter aansluiten op de afvoer.

Zet de plopper vervolgens op de verstopte afvoer. Druk de plopper naar beneden en beweeg deze vervolgens snel naar u toe. Het gaat bij deze methode om de trekkende beweging, hierdoor ontstaat zuigkracht.

In veel gevallen verhelpt u de verstopping niet met één keer ploppen. Wanneer dit bij u het geval is zult u de bovenstaande stappen een aantal keer moeten herhalen.

Is het u gelukt de verstopping effectief te verhelpen? Dan raden we u aan om de afvoer enige tijd door te spoelen met warm water en schoonmaakmiddel. Hierdoor zullen ook de laatste afvalresten in de afvoer ook weggespoeld kunnen worden.

Soda en azijn

Afvoerverstopping verhelpen met soda en azijn

Heeft u te maken met een verstopping in uw afvoer? Dan kan een ontstopping door het gebruik van soda en azijn de uitgelezen methode voor u zijn!
Deze ontstoppingsmethode werkt namelijk goed op het moment dat de verstopping is ontstaan door vethoudende objecten in uw gootsteen of wasbak. Denk hierbij aan etens- of zeepresten. Deze methode is zeer goedkoop en er komen geen risico’s bij kijken!

Een belangrijke reden waarom wij deze methode aanraden is dat dit een zeer goedkope methodes is. Daarnaast komen weinig risico’s bij kijken! Met deze methode maakt u het probleem vaak niet erger.

Deze methode werkt vrij eenvoudig. U vult een bak of emmer met warm water en doet hier een kopje soda bij en een kopje azijn. U kunt de soda en azijn eventueel ook rechtstreeks in de afvoer gooien.

Vervolgens giet u de emmer vanaf zo hoog mogelijk leeg in de afvoer om zoveel mogelijk druk te creëren op de verstopping. Hopelijk komt de blokkade hierdoor los. In sommige gevallen is het nodig dit enige tijd te laten intrekken. Hopelijk heeft dit het gewenste resultaat.

Functioneert de afvoer volledig naar behoren? Spoel de afvoer dan nog enige tijd door met warm water. U verzekert hiermee dat ook de laatste resten uit de afvoer verwijderd worden.

Ontstoppen Gootsteen Denbosch
Gootsteen Verstopping Denbosch
Afvoer Ontstoppingsdienst Denbosch
Loodgieter Denbosch

Ervaren loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Den Bosch hebben jaren ervaren met het effectief verhelpen van riool- en afvoerproblemen. Zij zijn allemaal voorzien van een VCA-diploma.
Daarnaast zijn zij voorzien van speciale apparatuur waarmee wij elke verstopping kunnen opsporen en verhelpen. Wij staan voor vakmanschap en effectiviteit. Wij proberen elke verstopping zo snel mogelijk te verhelpen zodat u weer snel gebruik kunt maken van uw afvoer.

De verstopping verhelpen is belangrijk, maar daarbij is het ook van belang dat de verstopping wegblijft. Om u te verzekeren dat wij de verstopping effectief kunnen verhelpen hebben wij een garantie regeling opgesteld. Komt de verstopping binnen een bepaalde tijd terug? Dan komen wij deze graag voor u verhelpen!

Op het moment dat wij bij u langskomen, brengen geen voorrijkosten in rekening. Alvorens wij aan de slag gaan, ontvangt u van ons altijd een prijsopgave. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Op deze manier voorkomen wij financiële verrassingen achteraf.

Wij gaan direct aan de slag wanneer u ons akkoord geeft op deze prijsopgave. Wij zorgen ervoor dat uw verstopping zo snel en goed mogelijk is verholpen. In de meeste gevallen zijn wij al binnen 30 minuten klaar!

Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsbedrijf in Den Bosch via 073 203 35 53 om een afspraak in te plannen. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw verstopping te verhelpen!

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Den Bosch
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Den Bosch rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 073 203 35 53

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Den Bosch

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Den Bosch

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Den Bosch!

Afvoer Ontstoppen Den Bosch

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Den Bosch

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Den Bosch

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Den Bosch

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Den Bosch

Ontstoppingsbedrijf Den Bosch is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Den Bosch via 073 203 35 53.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Den Bosch te werk?
Wij werken op de volgende manier. U maakt telefonisch een afspraak met onze collega. Hierin spreekt u een datum en tijdsblok af. Binnen dit tijdsblok zal de monteur bij u voor de deur verschijnen.

Op het moment dat wij bij u langskomen, brengen geen voorrijkosten in rekening. Alvorens wij aan de slag gaan, ontvangt u van ons altijd een prijsopgave. Zo weet u precies wat u kunt verwachten. Op deze manier voorkomen wij financiële verrassingen achteraf.

Wanneer u ons akkoord geeft, zullen wij direct aan de slag gaan. Wij zorgen ervoor dat uw verstopping zo snel en goed mogelijk is verholpen. In de meeste gevallen zijn wij al binnen 30 minuten klaar!

Ontstoppingsbedrijf Den Bosch komt graag uw verstopping verhelpen. Wilt u een afspraak? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Den Bosch via 073 203 35 53!

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Ja! U kunt uw afspraak kosteloos annuleren door, minimaal 24 uur voor de geplande afspraak, te bellen naar 073 203 35 53.

Heeft u nog wel te maken met een verstopping? Ontstoppingsbedrijf Den Bosch komt graag uw verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Den Bosch via 073 203 35 53!

Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
U kunt de monteur verwachten binnen het afgesproken tijdstip dat met u telefonisch besproken. Heeft u vragen hierover? Neem dan contact op via 073 203 35 53 met onze collega.

Mocht de monteur later zijn dan afgesproken omdat voorgaande afspraak bijvoorbeeld uitloopt, zal u hierover tijdig geïnformeerd worden.

Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Elke verstopping is anders, daarom is het lastig om van te voren te zeggen hoe lang het duurt om een verstopping te verhelpen. Maar gemiddeld duurt een ontstopping ongeveer 45 minuten.

Wanneer de monteur bij u ter plaatse komt, kan hij een goede inschatting maken van het probleem. Vervolgens wordt er een prijsopgave gegeven van de geadviseerde werkzaamheden. De werkzaamheden worden pas gestart nadat u akkoord bent.

Ontstoppingsbedrijf Den Bosch komt graag uw verstopping verhelpen. Wilt u een afspraak? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Den Bosch via 073 203 35 53!

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
U vindt onze tarieven op onze website. Tevens kunt u deze telefonisch bespreken met onze telefoniste.

Voor sommige klussen worden kosten in rekening gebracht voor het noodzakelijke gereedschap. De monteur maakt altijd vooraf een vrijblijvende prijsopgave. Pas wanneer u akkoord bent gaat hij aan de slag met de werkzaamheden.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Heeft u vragen over de tarieven van Ontstoppingsbedrijf Den Bosch? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Den Bosch via 073 203 35 53!

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt contant betalen. Daarnaast is het ook mogelijk om te pinnen of per IDEAL te betalen.

Onze voorkeur gaat uit naar pin of IDEAL. Heeft u vragen over de betaalmogelijkheden? Neem gerust contact op met onze collega via 073 203 35 53. Ontstoppingsbedrijf Den Bosch helpt u graag!

Ontvang ik een factuur?

Zeker. Op het moment dat wij bij u langs is geweest en hij de verstopping verholpen heeft, krijgt u via de mail een factuur. Heeft u een vraag over uw factuur? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Den Bosch via 073 203 35 53.

Zit er garantie op de ontstopping?
Het is mogelijk dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur van Ontstoppingsbedrijf Den Bosch ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen met een collega van Ontstoppingsbedrijf Den Bosch via 073 203 35 53. Ontstoppingsdienst Den Bosch staat voor u klaar!

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Den Bosch uit?
Wij kunnen u helpen met alle verstoppingen in het riool of een afvoer. Het maakt dus verder niet uit of het uw toilet, gootsteen, wastafel, douche, bad of het riool zelf is. De meeste verstoppingen hebben wij binnen 30 minuten verholpen!

Onze overige werkzaamheden bestaan uit het aanleggen of repareren van de riolering in het geval van een leidingbreuk of verzakking in het riool. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een rioolreiniging of rioolinspectie.

Wilt u een afspraak om één van de bovenstaande diensten uit te laten voeren door Ontstoppingsbedrijf Den Bosch? Neem dan contact op met een collega van Ontstoppingsdienst Den Bosch via 073 203 35 53!

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ons werkgebied is Den Bosch en omstreken. Het maakt verder niet uit waar u woont, wij rekenen geen voorrijkosten!

Wilt u uw verstopping zo snel mogelijk verholpen hebben? Bel dan nu voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Den Bosch via 073 203 35 53.